Hakhkoutdag te Landgraaf

Organisatie: Stichting IKL (R. Gilissen)
Datum: 09-03-2019
Begintijd: 09:00
Eindtijd: 15:00
Instructeur: Robert Gilissen
Gemeente: Landgraaf
Locatie: Verlengde Gravenweg Landgraaf
Max. aanmeldingen: onbeperkt
Locatie

Omschrijving

Zin in een dagje natuurwerk met een gezellige groep mensen in een bosstrook met een lading hout als beloning? Doe dan mee aan deze hakhoutdag te Landgraaf!

Deze strook is als een groene gordel om bebouwing gelegen. Hier wordt dan ook veelvuldig gebruikt van gemaakt om even uit te waaien. Voor een goede ontwikkeling is het noodzakelijk om een lichte dunning uit te voeren.
Dit gaat deze dag gebeuren. Er wordt gewerkt met allerlei soorten handgereedschappen en het vrijkomende hout wordt eerlijk verdeeld onder de deelnemers.
Voor uitleg, instructie, alle benodigde materialen en gereedschappen wordt ter plekke gezorgd. We starten om 09.00u en onder het mom van "samen uit, samen thuis" zullen we rond 15.00u gereed zijn.
In verband met de organisatie is het wel noodzakelijk om je vooraf aan te melden. De deelnemers ontvangen dan in de week voorafgaand een mail met de exacte locatie-aanduiding.

Deze dag wordt begeleid door IKL en is mogelijk dankzij de samenwerking met de Gemeente Landgraaf en Stichting Bosbeheer Landgraaf.

Voor meer informatie, neem contact op met Robert Gilissen: 06-13815391 of r.gilissen@ikl-limburg.nl

Evenement is al begonnen of al geweest. Aanmelden of afmelden is niet meer mogelijk