Hakhoutdag te Echt-Susteren

Organisatie: Stichting IKL (R. Gilissen)
Datum: 02-02-2019
Begintijd: 09:00
Eindtijd: 15:00
Instructeur: Robert Gilissen
Gemeente: Echt-Susteren
Locatie: Echt-wordt nog nader bekend gemaakt aan de deelnemers
Max. aanmeldingen: onbeperkt
Locatie

Omschrijving

Zin in een dagje natuurwerk met een gezellige groep mensen in een prachtige omgeving met een lading hout als beloning? Doe dan mee aan deze hakhoutdag te Echt!

Het Kranenbroek te Echt is een prachtig bosgebied met vennen, bosakkers en houtwallen. Veel mensen genieten dan ook volop van deze gevarieerde plek.
De diversiteit van het bos wordt nu echter teniet gedaan door de zich snel verspreidende Amerikaanse eik. Daarom is het noodzakelijk deze aan te pakken en er een lichte dunning uit te voeren. Dit gaat deze dag gebeuren. Er wordt gewerkt met allerlei soorten handgereedschappen en het vrijkomende hout wordt eerlijk verdeeld onder de deelnemers.
Voor uitleg, instructie, alle benodigde materialen en gereedschappen wordt ter plekke gezorgd. We starten om 09.00u en onder het mom van "samen uit, samen thuis" zullen we rond 15.00u gereed zijn.
In verband met de organisatie is het wel noodzakelijk om je vooraf aan te melden. De deelnemers ontvangen dan in de week voorafgaand een mail met de exacte locatie-aanduiding.

Deze dag wordt begeleid door IKL en is mogelijk dankzij de samenwerking met de Gemeente Echt-Susteren en Boswerkt.

Voor meer informatie, neem contact op met Robert Gilissen: 06-13815391 of r.gilissen@ikl-limburg.nl

Evenement is al begonnen of al geweest. Aanmelden of afmelden is niet meer mogelijk